top of page

Luchthavenvervoer Charleroi Airport

Brussels South Charleroi Airport is met meer dan 7 miljoen passagiers de tweede grootste luchthaven van België. De luchthaven is de laatste jaren enorm gegroeid grotendeels te danken aan de activiteiten van Ryanair. Door de centrale ligging tussen Keulen, Luxemburg, Parijs en Amsterdam heeft Charleroi een invloedzone van 15 miljoen potentiële passagiers.

Over luchthavenvervoer Charleroi Airport

 

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar Charleroi luchthaven. U wordt thuis opgehaald en veilig naar de luchthaven gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Aeroport de Charleroi Bruxelles Sud Brussels South Airport Gosselies luchthaven als symbool voor luchthavenvervoer luchthaventransfer

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs luchthavenvervoer

Vergelijk zelf: de overdekte parkings op de luchthaven van Charleroi kosten tussen de 107 € en 120 € voor 1 week of verplichten u nog 30 minuten met uw koffers langs de weg te lopen.

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page