top of page

Luchthavenvervoer Kortrijk-Wevelgem Airport

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem is een luchthaven die zich op een tweetal kilometer bevindt van de Belgische stad Kortrijk. De luchthaven situeert zich in de gemeenten Wevelgem en Bissegem. De luchthaven kan bogen op een sterke reputatie als snelle, soepele en uiterst vlot bereikbare zakenluchthaven. De kleinschaligheid maakt het mogelijk om buitengewoon flexibel en efficiënt in te spelen op de behoeften van de klant.

Over luchthavenvervoer Kortrijk-Wevelgem Airport

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar de luchthaven van Kortrijk-Wevelgem. U wordt thuis opgehaald en veilig naar de luchthaven gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Kortrijk Airport luchthaven landingsbaan met gebouwen vanuit vogelperspectief

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs luchthavenvervoer Kortrijk-Wevelgem Airport

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page