top of page

Luchthavenvervoer Schiphol Airport Amsterdam

De grootste luchthaven van Nederland (Amsterdam Schiphol Airport) bedient 322 wereldwijde bestemmingen door 108 verschillende maatschappijen. Ze heeft maar liefst 6 landingsbanen en is een van de weinige luchthavens die onder de zeespiegel ligt.

Als u vanuit Schiphol vliegt, waarom combineert u het dan niet met een daguitstap in Amsterdam? De stad is uw bezoek zeker waard.

 

Over luchthavenvervoer Schiphol Airport Amsterdam

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar de luchthaven van Schiphol Amsterdam. U wordt thuis opgehaald en veilig naar de luchthaven gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Amsterdam Schiphol Airport Luchthaven plaza departures terminal als symbool voor luchthavenvervoer luchthaventransfer

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Zowel voor het afzetten als het ophalen raden wij u aan om gebruik te maken van de gratis kiss&ride zones voor het terminalgebouw.

Kostprijs luchthavenvervoer

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page