top of page

Personenvervoer Brussels Expo

Brussels Expo (de Paleizen van de Heizel) vormen het belangrijkste evenementencomplex in het Brussels gewest. Ze zijn gelegen in de gemeente Laken en worden gebruikt voor de grootste nationale en internationale handelsbeurzen, exposities en andere evenementen in België. Met 115.000 m² aan faciliteitenruimte zijn de Brusselse hallen de grootste exporuimte in de Benelux. Enkele bekende grote evenementen die in de hallen worden georganiseerd zijn het landbouwsalon Agribex, het Autosalon en Batibouw.

Flanders Expo Gent gebouw vooraanzicht overdag

Over personenvervoer Brussels Expo

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar Brussels Expo. U wordt thuis opgehaald en veilig naar het complex gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs personenvervoer Brussels Expo

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page