top of page

Personenvervoer Grenslandhallen Hasselt

De Ethias Arena in Hasselt is de grootste zaal van het Grenslandhallencomplex. In 2004 werd op 6 maanden tijd de grootste overdekte evenementenhal van de Benelux gebouwd. De Ethias Arena heeft een bruto vloeroppervlakte van 13.600 m² en een maximumcapaciteit van meer dan 16.000 personen zittend of meer dan 21.000 personen staand. Ze wordt onder andere gebruikt voor concerten, sportevenementen, spektakels en congressen.

Grenslandhallen Hasselt evenementencomplex optreden

Over personenvervoer Grenslandhallen Hasselt

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar de Grenslandhallen. U wordt thuis opgehaald en veilig naar het complex gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs personenvervoer Grenslandhallen Hasselt

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page