top of page

Personenvervoer Lotto Arena Antwerpen

De Lotto Arena is een multifunctionele evenementenhal in Antwerpen. De hal werd geopend op 10 maart 2007 en biedt tijdens sportevenementen plaats aan 5.218 personen en tijdens concerten aan 8.050 personen. Jaarlijks ontvangt de hal meer dan 350.000 bezoekers. Het gebouw ligt in het district Merksem op de grens met het district Deurne, vlak naast de Antwerpse ring. De Lotto Arena is de thuisbasis voor de basketbalploeg Antwerp Giants.

Over personenvervoer Lotto Arena Antwerpen

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar de Lotto Arena. U wordt thuis opgehaald en veilig naar het complex gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Lotto Arena Antwerpen evenementencomplex gebouw vooraanzicht overdag

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs personenvervoer Lotto Arena Antwerpen

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page