top of page

Personenvervoer Sportpaleis Antwerpen

Het Sportpaleis in Antwerpen is een multifunctionele evenementenhal. Het gebouw ligt in het district Merksem op de grens met het district Deurne, vlak naast de Antwerpse ring. Het is nu vooral bekend door grote optredens van nationale en internationale artiesten. Sinds 1985 vindt er ook jaarlijks de klassieke concertenreeks van de Night of the Proms plaats. Andere bekende evenementen zijn Reverze, Nekkanacht en de Pop Poll De Luxe van Humo.

Over personenvervoer Sportpaleis Antwerpen

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar het Sportpaleis. U wordt thuis opgehaald en veilig naar het complex gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Sportpaleis Antwerpen evenementencomplex gebouw vogelaanzicht overdag

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs personenvervoer Sportpaleis Antwerpen

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page