top of page

Personenvervoer Tour & Taxis Brussel

 

Tour & Taxis is een voormalig logistiek centrum (voornamelijk pakhuizen en kantoren) rond een groot goederenstation. Nadat de site eind vorige eeuw buiten gebruik werd gesteld, verkochten de NMBS en de Haven van Brussel ze aan privébedrijven om er nieuwe activiteiten en woningen te ontwikkelen. Het iconische Koninklijk Pakhuis, kreeg in 2008 de prestigieuze “Europa Nostra” prijs voor de geslaagde renovatie. Het ligt langs de Havenlaan en verbergt een flink deel van de rest van de site, die in totaal 30 ha beslaat. Wie een bezoekje brengt, zal meteen vaststellen hoe uitgestrekt Tour & Taxis wel is.

Over personenvervoer Tour & Taxis Brussel

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar Tour & Taxis Brussel. U wordt thuis opgehaald en veilig naar het complex gebracht. Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord.

Tour & Taxis Brussel Koninklijk pakhuis gebouw vogelaanzicht bij nacht

Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.

Kostprijs personenvervoer Tour & Taxis Brussel

Voor lange afstanden komt u steeds goedkoper uit met een vooraf afgesproken prijs in plaats van een taxi met taximeter. Denk maar aan file of omleidingen. Bereken zelf uw prijs op onze website met onze prijscalculator.

bottom of page